Afhængighed

Afhængighed af alkohol er et problem, som kan sætte sit præg på store dele af din tilværelse og alle dine relationer.

Det ved du alt om, hvis du har et alkoholproblem. Alkoholen har taget magten i dit liv, og det er ikke fordi, du har en "svag karakter." Men du har håndteret nogle vanskeligheder af praktisk og følelsesmæssig karakter ved hjælp af alkohol, og det har hjulpet dig, selv om det er kommet mere og mere ud af kontrol og har skabt andre problemer

Vi kan hjælpe dig med at forstå sammenhængen, støtte dig i at lære andre løsninger at kende, og hjælpe dig på vej mod et bedre liv.

Vi er alle fagfolk, de fleste med mange års erfaring, og vores arbejdsplads Ringgården har været et behandlingstilbud i 40 år, så vi ved, hvad vi taler om. Du møder andre i samme situation som dig selv, og du skal vide, at der er god mulighed for at slippe ud af afhængigheden, hvis du får en kvalificeret behandling.

Et ophold på Ringgården sker gennem henvisning fra det kommunale rådgivnings-center, gennem arbejdspladsens sundhedsforsikring eller direkte, hvis du har mulighed for selv at betale for behandlingen.

Du skal træffe en beslutning, og det er vigtigt, at du handler. Mange forkerte skridt bliver taget, mens man står stille.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os (tlf. 64 41 25 05), hvis du vil vide mere.